Mango roll-ups
Wat heb je nodig:
- 1 rijpe mango (200 gram zonder pit en schil),
- 50 ml kokosyoghurt,
- 2 el citroensap,
- 6-8 druppels Green Sweet mango (naar smaak)
- Een zakje agaranta (6 gram).
Zo maak je het:
Stap 1
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Je kan natuurlijk ook een mal gebruiken waar je allemaal kleine snoepjes mee kunt maken.
Stap 2
Voeg alle ingrediënten in de blender m.u.v. de agaranta. Mix tot een egale smoothie.
Stap 3
Giet 100 ml smoothie in een steelpannetje en voeg de agaranta toe. Goed roeren. Voeg nu de overige smoothie toe.
Stap 4
Zet het steelpannetje op het vuur en breng aan de kook. Blijf 1-2 minuten goed roeren. Het is belangrijk dat er geen klontjes aanwezig zijn.
Stap 5
Haal de pan van het vuur en proef even of het zo op smaak is. Voeg anders nog wat Green Sweet mango toe.
Stap 6
Giet het mengsel over op de bakplaat en smeer tot een dunne plak. Ongeveer 0,5 cm. Laat opstijven in de koelkast.
Stap 7
Wanneer het stijf is, ongeveer na 1 uurtje kan je er repen uit knippen. Het bakpapier kan je laten zitten. De snoepjes bewaar ik in de koelkast.
Bron/foto: Manon de Wit