• Lorem ipsum

greensweetstevia_1617007974660297.jpg

Lekker genieten van deze koolhydraatarme, suikervrije scones samen met een suikervrije compote die gezoet is met Greensweet Erythritol en Gelei Kristal.

Wat heb je nodig:

Zo maak je deze lekkernij:

  • Verwarm de oven voor op 170 graden
  • Meng het meel, zoet, bakpoeder in de mixer of keukenmachine
  • Snijd de boter in stukjes, meng baksoda met een klein beetje zuur, tot het opgelost is
  • Voeg alle overige ingrediënten toe aan de mixer en meng alles goed door tot je een mooi beslag krijgt
  • Vet je muffinvorm in met een beetje boter en olie
  • Verdeel het beslag over de muffinvormpjes tot circa 2 cm onder de rand (je haalt er 6 tot 8 uit dit recept)
  • Bak in de oven voor circa 25 minuten gaar
  • Serveer met clotted cream of mascarpone slagroom en de rabarber/ aardbei compote.

 

 

Bron/foto: greentwist.nl