• Lorem ipsum

94206726_132875108347903_7376752508416959794_n.jpg

Wat heb je nodig:

Voor de soezen:

Voor de vulling:

Voor glazuurlaag:

Zo maak je deze heerlijke soezen:

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Klop de eiwitten stijf met greensweet erythritol, vanille, bakpoeder en een snufje zout.
  3. Vorm met 2 lepels 10 hoopjes op een vel bakpapier dat op een bakplaat ligt.
  4. Bak in de oven gedurende 25 - 30 minuten. Let op dat ze niet te hard gaan en zet eventueel de oven iets lager. Laat afkoelen.
  5. Klop de slagroom et de greensweet erythritol stijf.
  6. Snijd de soezen doormidden en vul met de slagroom.
  7. Maak een glazuur van de greensweet icing, kleurstof en wat water. Begin met een klein beetje water en voeg er steeds iets meer aan toe.
  8. Bestrijk de soezen met het glazuur en versier de soezen naar wens met bv mandarijn stukjes.

 

Bron/foto: De koolhydraatarme keuken