• Lorem ipsum

94206726_132875108347903_7376752508416959794_n.jpg

Wat heb je nodig:

Voor de soezen:

Voor de vulling:

Voor glazuurlaag:

Zo maak je deze heerlijke soezen:

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Klop de eiwitten stijf met greensweet erythritol, vanille, bakpoeder en een snufje zout.
  • Vorm met 2 lepels 10 hoopjes op een vel bakpapier dat op een bakplaat ligt.
  • Bak in de oven gedurende 25 - 30 minuten. Let op dat ze niet te hard gaan en zet eventueel de oven iets lager. Laat afkoelen.
  • Klop de slagroom et de greensweet erythritol stijf.
  • Snijd de soezen doormidden en vul met de slagroom.
  • Maak een glazuur van de greensweet icing, kleurstof en wat water. Begin met een klein beetje water en voeg er steeds iets meer aan toe.
  • Bestrijk de soezen met het glazuur en versier de soezen naar wens met bv mandarijn stukjes.

 

Bron/foto: De koolhydraatarme keuken