• Lorem ipsum

IMG-20180511-WA0000.jpg

Wat heb je nodig:

Voor de lange vingers:

Voor de tiramisu:

Zo maak je het:

Je begint met het maken van de lange vingers.

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Scheid de dooiers van het eiwit van elkaar. Doe de dooiers in een kom samen met het zout, het vanille extract, 30 gram Green Sweet Sweet en 15 gram Green Sweet Erythritol. Mix dit goed tot het luchtig is en als een lint door de garde loopt.

Sla het eiwit tot schuim met eerst van de rest van de Green Sweet Sweet en Erythritol. Spatel het schuim voorzichtig door de eierdooiers heen. Zeef de bloem boven de kom en spatel het er voorzichtig door.

Doe het beslag in een spuitzak met brede ronde spuitmond.

Leg het bakpapier op de ovenplaat.

Spuit het beslag op het bakpapier en maak ongeveer 10 cm lange rijen met 4 cm er tussen rijen. Doe ze 10 minuten in de oven. Herhaal dit tot je beslag op is. Laat de lange vinger goed afkoelen voordat je de tiramisu gaat opbouwen.

Meng de kwark met de Green Sweet Icing en de Green Sweet vloeibare druppels Caramel. Doe de helft van de aardbeien in een schaaltje en pureer deze.

Het opbouwen van de tiramisu:

Doe de appelsap op een bord en laat de lange vinger hier even heel kort in liggen. Ik zelf deed dit 1 voor 1 anders worden ze te nat.

Neem een mooie schaal en bedek de bodem hiervan met de lange vingers, neem de helft van de kwark en strijk dit her over uit. Strijk vervolgens de aardbeien puree eroverheen en bedek het weer met lange vingers.

Strijk dan de rest van de kwark er over en doe de overige aardbeien er boven op.

Doe er voor het serveren nog een beetje van die heerlijke Green Sweet Icing er over.

Enjoy!

 

Bron/foto: Maaike Smink