• Lorem ipsum

Iris Heuer van GreenTwist Cooking School

Mijn naam is Iris en ik ben eigenaresse en oprichter van GreenTwist Cooking School. De gezondste (online) kookschool van Nederland, met online kookcursussen, kookworkshops en andere activiteiten rondom gezond koken en eten biedt deze online kookschool een breed aanbod aan om mensen bewust te maken van de impact van voeding op hun gezondheid. GreenTwist Cooking is ontstaan vanuit liefde voor koken en eten, én een passie om mensen te leren over gezondheid. Het is de missie van GreenTwist om jou vanuit gezonde voeding, optimale gezondheid te laten ervaren. Alle online programma’s gaan uit van puur natuur en zonder kunstmatige toevoegingen, matig in suiker of geheel suikervrij, en aan te passen voor de meeste allergieën en diëten.

Het is zo enorm belangrijk om te kijken wat bij jou past! Er is geen pasklare manier van eten die voor iedereen werkt, waar sommige mensen het enorm goed doen op vegan, kan dit voor een ander helemaal niet werken. Mijn kookschool nodigt je uit om op onderzoek te gaan, naar een voedingspatroon die klopt voor jou.
Zelf ben ik enorm voorstander van 'practice what you preach' en daarom heb ik door de jaren heen ontzettend veel voedingspatronen en eetwijzes uitgeprobeerd, om uiteindelijk te vinden wat voor mij werkt: veel groenten, weinig koolhydraten en geen grote restricties. Één van de eerste dingen die ik deed was het schappen van geraffineerde suiker, omdat je dan nogal een aanpassing moet doen (want er zit in schrikbarend veel producten suiker) ben ik gaan experimenteren met diverse natuurlijke zoetstoffen en hierin van alles geprobeerd.

Als kok zijnde vond ik het belangrijk dat de functie van de suiker zoveel mogelijk werd ingevuld (als je producten weglaat in je voeding, is het belangrijk te kijken naar de functie: wat doet het in je gerecht) en dat het product koolhydraatarm was. Na een lange zoektocht ben ik 'blijven hangen' bij de producten van Green Sweet. Ze zijn simpelweg in mijn optiek de beste en gezondste vervanger van suiker: zo puur mogelijk, vervangt de functie van suiker en op basis van erythritol en stevia, dus ook laag in koolhydraten.
En ik geloof enorm in samenwerking als je elkaar kan versterken, naast de kwalitatieve producten is het ook een mooi bedrijf met fijne mensen erachter, daarom ben ik super blij met onze samenwerking. Want dat doe ik alleen als ik ook echt 100% achter het bedrijf en product kan staan, zo blijft het oprecht. Ik zou nooit iets kunnen aanbevelen wat voor mij niet klopt.

Hartelijke groet,

Iris Heuer
www.greentwist.nl

Je kan me vinden op  Instagram, Facebook en via de Facebookgroep Healthy Cooking @ home