• Lorem ipsum

Madelon van Waymadi

Hi! Mijn naam is Madelon, 33 jaar geleden geboren en getogen in het noorden van Nederland, mama van meneertje Z, vrouw van meneer W en vooral...een fervent foodie!

Mijn specialisme is suikervrij koken. Ik ontwikkel (halal) ketogene, koolhydraatarme en koolhydraatbeperkte recepten. Zelf eet ik nu zo’n 3 jaar ketogeen met whole foods om mijn gezondheid te boosten. Mijn focus ligt op ‘jezelf gezonder eten’ en anderen inspireren met een breed scala van de lekkerste wereldgerechten, maar dan meukvrij en zonder pakjes en zakjes. Echt eten! Door mijn gemixte roots ben ik opgegroeid met onder andere de Indonesische, Antilliaanse en Portugese keukens. De liefde voor bewust lekker eten heb ik van kleins af aan meegekregen. Sinds mijn studietijd is mijn foodie lifestyle online te zien op www.waymadi.nl. Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden als jurist in een keukenkast geparkeerd. Mijn hobby is na tien jaar uitgegroeid tot een eigen onderneming. Omdat jezelf voorstellen als de kokende jurist wat gek klinkt besloot ik weer terug de studiebanken in te gaan met de studie (orthomoleculair) natuurvoedingsadviseur. Het ontwikkelen van recepten geeft me voldoening. Het blogje wat ik in mijn studietijd startte is inmiddels uitgegroeid tot een groot online health platform. Ik geniet enorm van het geven van (online) coaching aan vrouwen die zichzelf gezonder willen eten. Ook ben ik mijn wens om zelf kookboeken te publiceren aan het realiseren.

De producten van Green Sweet zijn voor mij de kwalitatief beste keus wanneer je bewust met je gezondheid bezig bent. Ambassadeur mogen zijn van dit (h)eerlijke merk is voor mij een zeer smakelijke samenwerking. Ik hoop jullie nog lang te mogen inspireren met heerlijke recepten!