• Lorem ipsum

Femke - Dokterfemke

Ik ben Femke, 28 jaar. Ik woon in een mooi huis in het Noorden van het land samen met mijn man. In de weekenden mag ik genieten van zijn zoontje van bijna 6 jaar, die dan gezellig bij ons is. En sinds kort hebben we ook gezinsuitbreiding. We hebben nu ook een geweldig leuke kat Mila.  Ik ben basisarts, dat wil zeggen dat ik de opleiding Geneeskunde afgerond heb. Ik heb eerst bij de Nederlandse Obesitas Kliniek gewerkt. Hier heb ik van alles mogen leren over overgewicht en obesitas. Ook heb ik gewerkt als verslavingsarts. Op dit moment werk ik als Arboarts bij een Arbodienst. Ik vind het leuk dat ik hier met preventie van ziekte bezig kan zijn. Ik geef advies aan werkgevers over hoe je gezonde werknemers hebt en behoudt.  

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan gezond leven. Ik sport regelmatig en ben verslaafd aan het gevoel van ‘fit’ zijn. Zelf heb ik ook een instagram account (@dokterfemke) om mijn kennis te delen en hopelijk in de toekomst mensen te helpen met gezond leven! Ik vind het tevens ook erg belangrijk om een voorbeeld te zijn voor mijn patiënten. 
Op mijn instagram account @dokterfemke kom je ook regelmatig recepten tegen die gezonder zijn. Ook vind ik het belangrijk dat het simpele recepten zijn, omdat ik zelf als arts natuurlijk ook niet altijd even veel tijd heb om in de keuken te staan. Ik laat met mijn recepten zien dat je heerlijke baksels kan maken en toch aan je doelen kan werken om fit te zijn/worden!