• Lorem ipsum

Jolien Verbueken

Ik ben Jolien, 28 jaar jong, met een grote passie voor gezond eten en een sportieve levensstijl.
In het dagelijkse leven ben ik Storemanager bij Holland and Barrett, waar ik ook elke dag mijn passie voor een gezonde levensstijl kan delen met de klanten.

Daarnaast creëer Ik ook dagelijks nieuwe receptjes voor mijn Instagram @jolien.verb, waar ik laat zien dat gezond eten alles behalve saai hoeft te zijn!Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest naar voedingswaarden van eten. Ik at een blauwe bes en ging meteen googelen “Is een blauwe bes gezond?”. Sporten doe ik al jaren, het is veel meer als alleen maar een “uitlaatklep” voor mij. Het is wie ik ben, ik hou er van me telkens opnieuw terug uit te dagen, mezelf sterker en beter te maken!Sport en voeding gaan ook hand in hand. Natuurlijk gun ik mij van tijd tot tijd eens die lekkere frietjes of die heerlijke donut, maar van gezond eten geniet ik toch het meest! 80% van je fysiek is je voeding, 20% is het sporten, dit is echt geen grap! 

Zelf kies ik ook voor een glutenvrij, zuivelvrij dieet en zonder geraffineerde suikers. Mijn spijsvertering is hierdoor veel beter, want gezonde darmen zijn super belangrijk! De producten van Green Sweet maken het gezond leven zoveel leuker en zoveel makkelijker voor mij. Ik gebruik de producten in zoetigheden alsook hartige gerechten, je kan je creativiteit de vrije loop laten gaan!

Het kiezen voor te eten zonder geraffineerde suikers heeft mijn gezondheid ook op vele vlakken verbetert. De grootste verandering is op hormonaal vlak. Ik leed voor lange tijd aan het PCOS syndroom: cysten op mijn eierstokken met als gevolg onregelmatige cyclussen. Na enige research had ik door dat suiker de grote boosdoener was. Door mijn voedingsstijl aan te passen en geraffineerde suikers te vervangen heeft mijn cyclus zich stap voor stap zelf hersteld en zijn de cysten verdwenen. Hét bewijs dus dat je zelf alles in handen hebt!

“The goal isn’t to eat healthy.
The goal is to become someone who cares about their nutrition. “

Groetjes,
Jolien